Rozvoj našich IT recruiterů

Proč je potřeba se neustále vzdělávat? 

Samotný IT průmysl je fascinující oblastí, která se neustále vyvíjí a mění. S tímto dynamickým tempem je klíčové držet krok a neustále se zdokonalovat. Abychom zajistili, že naši IT recruiteři jsou nejen kvalifikovaní, ale také schopní efektivně reagovat na nové výzvy a požadavky trhu, poskytujeme jim široké spektrum školení v oblasti recruitmentu, HR a komunikace.

 

Co pro to děláme?

Jedním z klíčových prvků úspěšného IT recruiter procesu je schopnost komunikovat efektivně jak s kandidáty, tak s klienty. Proto jsme pro naše recruitery navrhli komunikační školení, která se zaměřují na zdokonalení jejich dovedností v oblasti verbální i neverbální komunikace, řešení konfliktů a vyjednávání s klienty.

Dalším důležitým aspektem je znalost moderních technik a nástrojů pro recruitment. Proto nabízíme našim recruiterům školení zaměřená na využívání nejnovějších technologií a softwarových aplikací, které jim umožní efektivnější vyhledávání, hodnocení a oslovení potenciálních kandidátů.

 

Proč to děláme?

Celkově se snažíme vytvořit prostředí, kde naši recruiteři mají veškeré potřebné nástroje a znalosti, aby mohli úspěšně naplňovat očekávání našich klientů a přinášet kvalitní kandidáty pro moderní IT prostředí. Věříme, že naše investice do jejich rozvoje jsou investicí do budoucnosti naší společnosti.

 

 

 

Zaujal tě náš tým?

Rádi se s Tebou osobně a nezávazně setkáme, napiš nám – pošli nám, co umíš a co bys rád u nás dělal na email chcidotymu@rtsg.cz